Beschrijving

leuke tussenwoning Reysenbeckstraat 69 in Hegelsom...met achtertuin op Zuid... Goede plek voor een fijne start!

Indeling

Reysenbeckstraat 69 Hegelsom, tussenwoning deels gerenoveerd, en leuke tuin op het Zuiden! Aan de rand van de kern van Hegelsom, rustig wonen... 
Dit woonhuis is gelegen aan de rand van de bebouwing van het karaktervolle kerkdorp Hegelsom. Wonen op enkele honderden meters van de kern en natuurlijk de parmantige haan op de rotonde. In en rondom Hegelsom zijn diverse landmarks in de vorm van letters welke samen “Hegelsom” vormen”. Dit staat voor een krachtige identiteit! U kunt er heerlijk wandelen en genieten van de natuur in het nabij gelegen natuurgebied “het Ham”. De A73 is in 5 minuten te bereiken. Station Horst-Sevenum is 7 minuten fietsen. Het basisonderwijs is op loopafstand gelegen en het voortgezet onderwijs en overige voorzieningen zijn in Horst in voldoende mate aanwezig. In de omgeving zijn diverse sportvoorzieningen en jeugdclubs actief. Het wonen én leven is er aangenaam. Centrum Horst is zo’n 7 minuutjes fietsen… wel zo makkelijk!

Indeling: Begane grond.
Toegang via de hal met meterkast, toilet en toegang naar de verdieping. De meterkast is voorzien van een schakel verdeelkast met aardlekschakelaars. Toegang tot de keuken. De woonkamer en keuken zijn open met elkaar verbonden. De keuken (7 m2) is uitgevoerd met een keukenblok en gasfornuis met afzuigkap. Tevens een ingebouwde voorraadkast. Aan de achterzijde loopt u door naar het overdekte terras, waar u al vroeg op de dag kunt genieten van de zon. Deze woonruimte (25 m2) heeft een houten vloer met zeil en veel lichtinval. Aan de voorzijde kijkt u uit over een groene omgeving.
1e verdieping.
Middels houten trap te bereiken, toegang badkamer en slaapkamers. Vanuit de overloop is er tevens toegang tot de 2e verdieping middels verstelbare trap.
De slaapkamers zijn 10, 10 m2 en 7 m2. Deze zijn voorzien van laminaat vloerbedekking en afgewerkt met stucwerk. De badkamer (7 m2) is voorzien van douche en wastafel. Tevens is er een bergkast. 
2e verdieping.
Toegang via verstelbare trap vanuit de overloop. Deze ruimte is in gebruik als bergzolder. De combi HR (Intergas) cv-installatie is hier geplaatst.

Tuin.
Deze is aan de voorzijde én aan de achterzijde van de woning gelegen. Aan de achterzijde treft u het overdekte terras (15 m2) waar u kunt genieten in de deels door heg en groen omsloten tuin. Een levende tuin waar de vogeltjes komen en waar u heerlijk kunt genieten van het leven! Tevens is er een stenen tuinberging (6 m2) voor uw fietsen, hobby’s en gereedschap. Toegang via het mandelige pad aan de achterzijde.
Deze woning is een mooie kans om een goede start te maken in een fijne woonomgeving. Rustig wonen en toch dichtbij de voorzieningen!

Constructie en materialen
• bouwjaar  			    : 1968
• vloer begane grond		: deels betonvloer, deels houten vloer
• vloer 1e verdieping 		: betonvloer 
• vloer 2e verdieping		: houten vloer
• wanden  			    : buitenspouwblad; baksteen, binnenspouwblad; baksteen 
• kozijnen  	            : De buitenkozijnen zijn uitgevoerd in hardhout met thermopane glas 
• inhoud  			    : woonhuis 312 m3 
• oppervlakte perceel		:182 m2
• woonoppervlakte 		: 79 m2  
• cv-installatie 			: HR-combi ketel, verwarming middels radiatoren 
• dak				    : zadeldak, beschoten met houten planken en gedekt met pannen.

Kenmerken