Omschrijving

Rustig wonen, modern landhuis. aan bosrand, open gebied, aan de rand van het dorp, mooie zichtlijnen, luxe afgewerkt woonhuis, levensloop bestendig, wonen en werken, goede privacy.... als deze kernwoorden bij u opkomen binnen uw woonwensen, dan is het zeker de moeite waard om deze woning te bekijken.

info: Coen Absil 0612399624

Indeling

MODERN LANDHUIS MET GARAGE EN TUIN
Kadastraal bekend: Grubbenvorst sectie C nummer 5990 
Gelegen op een kavel van circa 675 m2 aan de Winterheide, een mooie en rustige woonomgeving aan de rand van Grubbenvorst. 
Grubbenvorst is van oudsher een ”Maasdorp” en kent goede voorzieningen; Het wonen is er aangenaam. Tevens voldoende mogelijkheden op sociaal, cultureel en sportief gebied. 
Zeer goede aansluiting via A67 en A73. Venlo is in 10 minuten,-Roermond is in 25 minuten bereikbaar. Eindhoven en Duisburg zijn circa 35 autominuten verwijderd. Richting Lottum kunt u heerlijk wandelen en fietsen langs de meanderende Maas, welke aan de Oostelijke zijde een prachtige corridor vormt in een natuurlijke omgeving. De Maas met de uiterwaarden en diverse nieuwe natuur zorgen voor een zeer mooi én gevarieerd landschap. 
Meer Noordelijk is een natuurgebied met kasteel Kaldenbrook als middelpunt gelegen. Hier is een grote diversiteit aan flora en fauna ontstaan. Een mooi 
gebied om te genieten van rust, natuur en ruimte!

Algemeen
Het woonhuis is aangesloten op alle nutsvoorzieningen. De woning, gebouwd in 2001 is onder architectuur gebouwd en zeer ruim opgezet.
In de tuin is sprake van een goede privacy. Deze woning, welke levensloopbestendig is, is ontworpen met visie en zeer aangenaam te beleven; de tuin 
en het achtergelegen gebied, is vanuit de woonvertrekken optimaal in zicht gebracht.
De achtertuin op het Westen is ruim bemeten met een vrij zicht naar achteren. Vanuit het overdekt terras, kunt u al vroeg op de dag kunt genieten van de zon. 
Een plek om optimaal van de zon te genieten met een goede privacy. Het betreft een geweldige plek om te wonen en, indien gewenst, uw werkplek te realiseren! 
Tevens een uitstekende locatie om gasten te ontvangen!

Constructie
•	bouwjaar		: woonhuis 2001
•	dak				: woonhuis: samengesteld dak met houten gordingen beschoten met geïsoleerde dakplaten en gedekt met gebakken pannen. 	
                     De goot is van zink.
    kozijnen		: rondom kunststof kozijnen met thermopane glaswerk		
•	Vloer kelder		: betonnen vloer
•	b.g.g. vloer		: betonnen dek 
•	1e verdvloer		: betonnen dek
•	2e verdvloer		: houten dek
•	cv installatie		: Nefit HR combi-ketel, verwarming middels vloerverwarming en radiatoren
•	woonoppervlakte: woonoppervlakte 190 m2	
    inhoud           woonhuis 660 m3 
    garage           gebruiksoppervlakte 33 m2	
    inhoud          : garage 125 m3

Indeling woonhuis
begane grond:
•	hal				: toegang via overdekt portaal tot de hal en verdieping middels open houten trap, garderobe, keuken en woonkamer. 
                     Tevens toegang tot de slaapkamer op de begane grond. 
•	meterkast 		: kwh-meter met dag/nachtstroom, schakelverdeelkast met aardlekschakelaars, gasmeter en watermeter. 
•	woonkamer  	: woonkamer 52 m2, deze ruimte is optisch verdeeld in twee delen. De woonkamer is voorzien van een doorlopende tegelvloer, 
                     wanden in stucwerk met spachtelputz en een gestuct plafond. De ingebouwde gashaard zorgt voor een prettige sfeer. Een mooie plek 
                     waar u de winteravonden door kunt brengen! De woonkamer is voorzien van veel lichtinval; middels tuindeuren is er toegang tot het
                     overdekte terras aan de achterzijde. Een mooie én beschutte plek! 
•	keuken			: de keuken (15 m2) is voorzien van een strak gelijnde aanbouwkeuken in L-vorm met een hardstenen werkblad. 
                     Voorzien van een keramisch kooktoestel, combi-oven magnetron, afzuigkap, koelkast en vaatwasser. 
•	bijkeuken		: deze ruimte (7 m2) dient als toegang. De wasmachine en droger is hier geplaatst met werkblad en kasten t.b.v. opslag. 
                     Tevens toegang tot de kelder. 
•	kelder			: de kelder (14 m2) is verdeeld in provisiekelder en een technische ruimte met cv-installatie. Tevens is er toegang tot de kruipruimte.
•	slaapkamer 1	: deze ruim bemeten slaapkamer (19 m2) is vanuit de gang bereikbaar. Aansluitend is de badkamer via een tussendeur te bereiken.
•	badkamer		: deze ruimte is geheel voorzien van tegelwerk, ligbad, douche, dubbele wastafel en apart toilet.

1e verdieping
•	overloop		: via overloop met fraaie lichtinval, toegang naar de slaapkamers en badkamer. 
•	slaapkamer 2 	: 11 m2 
•	slaapkamer 3	: 14 m2 
•	slaapkamer 4	: 14 m2 en ingebouwde kasten .
•	2e badkamer	: 7 m2 voorzien van douche, wastafel en toilet. 

Garage en oprit
Deze is via een ruime bemeten beklinkerde oprit te bereiken. Toegang via een op afstand bedienbare sectional poort en loopdeuren. Deze garage ( 42 m2) is zeer goed en deugdelijk gebouwd en verdeeld in garage en een afzonderlijke hobby/opslagruimte.

Tuin
De tuin is geheel rondom gelegen. U krijgt toegang tot de achtertuin via de oprit en tuinpoort. 
In de tuin, welke is voorzien van terrassen, gazon en borders, is direkt aansluitend aan de keuken en woonkamer een fraai overdekt terras gerealiseerd. Een plek waar u al vroeg in het jaar kunt genieten van de zon en leuke doorzichten naar achteren. De tuin biedt u een opvallend goede privacy!

Deze locatie aan de rand van de bebouwing in Grubbenvorst is een mooie plek om aangenaam te wonen in een woning met karakteristieke bouwstijl met een een zeer goede situering en uitgekiende lichtinval.
Deze woning is met gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen gerealiseerd en zeer goed onderhouden. 
Door de situering van de slaapkamer en badkamer op de begane grond, is deze woning met recht levensloopbestendig te noemen. 

Indien uw belangstelling is gewekt, is het zeker de moeite waard 
om een bezichtiging te maken.							info: 0612399624

Kenmerken