Beschrijving

Op zoek naar een echte Buitenkans?  Dan is deze locatie, grenzend aan de natuur, bossen, uiterwaarden en de Maas op loopafstand, wellicht de KANS voor u om echt BUITEN te wonen!

Indeling

informatie  van de  bouwlocatie  aan de Blitterswijckseweg te Broekhuizenvorst

Het betreft een woning welke middels de regeling Buitenkans, de naam zegt het deels, in het buitengebied wordt gerealiseerd. Dit betreft unieke locaties welke in het buitengebied zijn gelegen en zich lenen voor de bouw van een droomhuis.
De kavel, circa 1750 m2 is voldoende breed en diep (25 m x 70 m). Deze locatie, welke gelegen is in een parkachtig aangelegde tuin, biedt aan de achterzijde uitzicht op landerijen en natuur. Deze natuur wordt aan de achterzijde verder ontwikkelt middels een nevengeul van de Maas. Deze corridor betreft een geul welke een verbinding maakt vanuit de Maas tussen Oijen en Wanssum. Men is inmiddels druk bezig met de realisatie van een gedeelte van deze verbinding. Er ontstaat nieuwe natuur met water en oevers met een geheel nieuwe flora en fauna.
Gezien de achterzijde, gesitueerd op het Zuiden met zchtlijnen over landerijen en natuur, bent u verzekerd van een geweldig uitzicht en ook privacy!

De wijziging van de bestemming naar Wonen wordt middels een procedure geëffectueerd.

Kavel 		oppervlakte	circa 	1750m2	prijs	€ 285.000.- v.o.n.

De kavel wordt vrij op naam geleverd.

U als koper kunt uiteraard zelf bepalen welke woning er wordt gerealiseerd.
Er wordt uitgegaan van een woning welke is ingepast in de landelijke sfeer en omgeving.

Vertrouwende u hiermede in eerste instantie van voldoende informatie te hebben voorzien omtrent de mogelijkheden van wonen op deze locatie.
Uiteraard zijn wij gaarne bereid meer detail-informatie te verstrekken indien u dit wenst.


Met vriendelijke groeten,


Coen Absil

Kenmerken